Αρχική Σελίδα Νέα

Πότε επιλέγοντας τα φρύδια, πώς να επιλέξει τη μορφή και το χρώμα φρυδιών που σας ταιριάζει καλύτερα;

επιχείρηση Νέα
Πότε επιλέγοντας τα φρύδια, πώς να επιλέξει τη μορφή και το χρώμα φρυδιών που σας ταιριάζει καλύτερα;
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πότε επιλέγοντας τα φρύδια, πώς να επιλέξει τη μορφή και το χρώμα φρυδιών που σας ταιριάζει καλύτερα;

Το σχέδιο φρυδιών πρέπει να θεωρήσει το πρόσωπο, τα του προσώπου χαρακτηριστικά γνωρίσματα, τη μορφή ματιών, το χρώμα τρίχας, το χρώμα δέρματος, το επάγγελμα, την ηλικία, το τεμπεραμέντο, την προσωπικότητά του και άλλους παράγοντες για να καθορίσει τη μορφή φρυδιών που ταιριάζει την προσωπικότητά της.

τυποποιημένη μορφή φρυδιών 01

Τα φρύδια έχουν τα σχετικά αισθητικά πρότυπα αλλά πρέπει να συνδυαστούν οργανικά με τη μόδα, την ηλικία, και το πρόσωπο. Το σχέδιο φρυδιών περιλαμβάνει:

Ένα ακτίνιο: Η καμπύλη τόξων του φρυδιού είναι βασικά παράλληλη στην κυρτότητα της ανώτερης άκρης του ματιού όταν το μάτι είναι επίπεδο. Μερικές φορές η απόσταση μεταξύ του φρυδιού και του εξωτερικού ματιού μπορεί να είναι ελαφρώς ευρύτερη.

Β Brow: Τοποθετημένη άμεσα επάνω από διάμεσο malleolus, η απόσταση μεταξύ των δύο brows είναι ίση με την απόσταση μεταξύ διάμεσο malleolus δύο, το οποίο είναι ίσο με το μήκος μιας ρωγμής ματιών, η οποία μπορεί να είναι ελαφρώς ευρύτερη.

Γ Meifeng: Το υψηλότερο σημείο του φρυδιού, που βρίσκεται στη σύνδεση του μέσου και εξωτερικού τρίτου του brow στο πλήρες μήκος του φρυδιού.

Δ Brow: Διαμορφώνεται από τη φυσική κυρτότητα των φρυδιών από το εξωτερικό στο χαμηλότερο, και το τέλος του brow πρέπει να είναι στη γραμμή επέκτασης που συνδέει τη μύτη και την εξωτερική πλευρά της ίδιας πλευράς.

02 επιλέξτε τη μορφή φρυδιών σύμφωνα με τη μορφή προσώπου

Η σχέση μεταξύ της μορφής προσώπου και της μορφής φρυδιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναφορά είναι:

Ένα ελλειπτικό πρόσωπο: κατάλληλος για μια ελαφρώς επίπεδη μορφή τόξων, μαλακή, ελαφρώς κυρτός, φυσική

Β γύρω από το πρόσωπο: το brow είναι ελαφρώς υψηλότερο, τα φρύδια είναι ελαφρώς πιό στενά, και τα κυρτά φρύδια ψαρεύονται ελαφρώς ή ψαρεύονται ελαφρώς.

Μακροχρόνιο πρόσωπο Γ: τα ευθέα φρύδια, φρύδια δεν πρέπει να ανυψωθούν και να έχουν τις γωνίες, έτσι ώστε το πρόσωπο εμφανίζεται πληρέστερο.

Τετραγωνικό πρόσωπο Δ: τα ελαφρώς κρεμώντας φρύδια, πρέπει να είναι μακριά και προεξέχων, η χρήση φρυδιών των κυκλικών τόξων μπορεί να διευκολύνει το πρόσωπο και τις γωνίες.

Θετικό πρόσωπο τριγώνων Ε: τα φρύδια πρέπει να είναι οριζόντια και ελαφρώς μακρύτερα

Το Φ ανέστρεψε το πρόσωπο τριγώνων: επιλέξτε ένα κυρτό φρύδι για να κάνετε το πρόσωπο να φανεί πλήρες

επιλογή χρώματος 03 φρυδιών

Το χρώμα του απότομου χτυπήματος του φρυδιού πρέπει να επιλεχτεί σύμφωνα με την ηλικία του χρώματος δέρματος του προσώπου. Το χρώμα των φρυδιών είναι ελαφρύτερο από το χρώμα της τρίχας και το χρώμα του eyeliner. Εκτός από τους παράγοντες χρωματισμού, ο τόνος χρώματος των φρυδιών συσχετίζεται επίσης με την πυκνότητα και το βάθος της δερματοστιξίας.

Το Α είναι άσπρο στο χρώμα, κιτρινωπό στην τρίχα, και το φως στα φρύδια. Μπορείτε να επιλέξετε ένα μαύρο χρώμα με ένα καφετί χρώμα.

Το Β είναι μαύρο στο χρώμα, μαύρο στην τρίχα, και τα φρύδια είναι παχύτερα. Επιλέξτε το μελαχροινούς καφέ και το Μαύρο.

Οι νέοι Γ είναι πλήρεις της νεολαίας, ζωτικότητα, λαμπρό δέρμα, λειαίνουν και φωτεινή τρίχα, ελαφρώς παχύτερα φρύδια, και επιλέγουν τις σκοτεινές καφετιές χρωστικές ουσίες.

Οι μέσης ηλικίας άνθρωποι Δ είναι ήρεμοι, το δέρμα και η τρίχα είναι ελαφρώς λιγότερο στιλπνά, και τα φρύδια είναι ελαφριά, και οι καφές-βασισμένες χρωστικές ουσίες μπορούν να επιλεχτούν.

Το Ε το δέρμα των ηλικιωμένων είναι νωθρό, η τρίχα είναι άσπρη και στερείται τη λαμπρότητα, το χρώμα φρυδιών πρέπει να είναι ελαφρύ, και η γκρίζα χρωστική ουσία μπορεί να επιλεχτεί.

Χρόνος μπαρ : 2019-01-21 15:16:22 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou FMall Tattoo Cosmetics Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Kingtin Lee

Τηλ.:: +8613570139789

Φαξ: 86-020-31213309

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)