Αρχική Σελίδα

Guangzhou FMall Tattoo Cosmetics Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

  Είμαστε Co. καλλυντικών δερματοστιξιών Guangzhou FMall, Ltd.s που βρίσκεται στο δραστήριο
  και όμορφη διεθνής μητρόπολη - Guangzhou.
  Είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής των μόνιμων προϊόντων makeup και έμπορος ειδικευμένος στην έρευνα, να αναπτυχθούμε, την παραγωγή, την πώληση και τις κατασκευές εμπορικών σημάτων και έχουμε επίσης την ανάπτυξη και την παραγωγή της δερματοστιξίας και του μόνιμου makeup,

  Το Produts μας η κύρια μηχανή φροντίδας δέρματος προϊόντων και το μόνιμο φρύδι makeup, eyeliner, τα χείλια που οι μηχανές δερματοστιξιών, οι αρχικές χρωστικές ουσίες makeup, PMU μας οι μηχανές επιτροπής, PMU ψηφιακές μάνδρες, microblading χειρωνακτική μάνδρα, cartirdge βελόνες, νανο βελόνες, βελόνες derma, λεπίδες μικροϋπολογιστών, δέρμα κατάρτισης, numbing κρέμα, κρέμα παρακολούθησης, κρέμα επισκευής για το φρύδι, χειλικός microblading και άλλα εξαρτήματα δερματοστιξιών.
  Η αποστολή μας στη δερματοστιξία Fmall είναι να φροντίσει για τους πελάτες μας με με συνέπεια να προσφέρει το πολύ καλύτερο των υπηρεσιών μας, να παρέχει την υψηλότερη ποιότητα των υπηρεσιών για τους πελάτες μας σε τιμές που μπορούν να αντέξουν οικονομικά.
  Καταλαβαίνουμε ότι οι πελάτες μας ψάχνουν τα πιό πρόσφατα προϊόντα στο permenent κόσμο makeup έτσι ενημερώνουμε τα προϊόντα μας δύο φορές το χρόνο για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του πελάτη μας.

   

  Της ACC εμπορικών σημάτων τα προϊόντα χρωστικών ουσιών «Fmall,» και το μόνιμο makeup μας έχουν εξαχθεί σε όλο τον κόσμο, οι όλοι πελάτες μας εκτιμούν ιδιαίτερα τα προϊόντα μας, ευχαριστίες για τους για να αναπτύξουν τα μέρη των αγορών για τα προϊόντα μας.

  Guangzhou FMall Tattoo Cosmetics Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

   

   

  Guangzhou FMall Tattoo Cosmetics Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  Η ομάδα μας αφιέρωσε για το δόσιμο σας της καλύτερης εμπειρίας εξυπηρέτησης πελατών και των καλύτερων εργαλείων για να δημιουργήσει την καλλυντική τέχνη σας οπουδήποτε και να ζείτε!
  Μπορούμε να σας προσφέρουμε την έγκυρη ναυτιλία και τα σαφή ποσοστά εξαρτώνται από τη διαταγμένη ποσότητά σας και προορισμός, μπορούμε να φθάσουμε σε σας όπου πάντα είστε.
  Δεχόμαστε το cOem, υπηρεσία ODM.
  Οποιαδήποτε έρευνα θα απαντηθεί μέσα σε 24 ώρες.
  οποιοδήποτε ερωτήσεις ή Advices για Microblading και μόνιμο Makeup είναι συνήθως ευπρόσδεκτες.

   

 • OEM / ODM


  Το εργοστάσιό μας είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιό προηγμένες επιχειρήσεις που παράγουν τις μόνιμες μεθόδους makeup που εισάγονται από το ερευνητικό προσωπικό του εργοστασίου μας, η επιχείρηση μπορεί όχι μόνο να παρέχει υψηλό - ποιοτικά προϊόντα που μπορούν σίγουρα να καταστήσουν τους πελάτες ικανοποιώ? αλλά μπορούν επίσης να έρθουν επάνω σε περισσότερα νέα προϊόντα σύμφωνα με την ανάγκη των πελατών. Όλα τα προϊόντα είναι εγγυημένα για να είναι της υψηλής - ποιότητα επειδή αποτελούνται από υψηλό - ποιότητας του σχεδίου παραγωγής. Χρησιμοποιώντας τις τέλειες και επιστημονικές ποιοτικές προσεγγίσεις και τον προηγμένο εξοπλισμό ποιοτικής επιθεώρησης, η επιχείρησή μας έχει το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του ISO.

  Η ποιότητά μας είναι πρώτη προτεραιότητα! Έχουμε τον επιθεωρητή για να ακολουθήσουμε τη διαταγή από την αρχή στο τέλος. Επιθεωρούμε το προϊόν μας ένα προς ένα προτού η συσκευασία και η ναυτιλία για να σιγουρευτούν τα προϊόντα να αυτό που διατάζετε και σε καλή κατάσταση. Έχουμε δοκιμάσει τα μέλη προσωπικού ποιοτικής διαχείρισης προκειμένου να συνεχιστεί η παραγωγή υψηλή - ποιοτικά προϊόντα, τα όλα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και εκτιμώνται πολύ σε ποικίλες διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο.
  Ο επαγγελματικοί cOem υποστήριξης ομάδων Ε&Α & η υπηρεσία ODM μας και χρησιμοποιούν το λογότυπό σας στη μηχανή, τη συσκευασία και τις βελόνες για να διαδώσουν το εμπορικό σήμα σας

  Guangzhou FMall Tattoo Cosmetics Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Guangzhou FMall Tattoo Cosmetics Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  ·Η υπηρεσία μας
  ·Υπηρεσία cOem &ODM.
  ·ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ εγγύηση 30 ημερών!
  ·1 εξουσιοδότηση έτους για όλα τα προϊόντα μας.
  ·Θα κάνουμε ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΠΟΤΕ παίρνει με τη σημαντική υποστήριξη εξυπηρέτησης πελατών για να βοηθήσει την καθεμία.
  ·Εκτιμούμε ιδιαίτερα τη ικανοποίηση πελατών μας με απόλυτους ΜΗΔΕΝ κινδύνους.
  ·Σιγουρευόμαστε ότι κάθε πελάτης είναι 200% που ικανοποιεί.
  ·Η ομάδα μας είναι σε ανοικτή γραμμή σε κάθε πτυχή με 24Hours/7days κουβεντιάζει μέρα και νύχτα στους πελάτες και προσφέρει τη γρήγορη υποστήριξη.
  ·Διαθέσιμο δείγμα.
  ·Υποστήριξη επεξεργασίας εξαγωγής.
  ·Υπηρεσία πελατών ένα προς ένα.
  ·Στην έκθεση για να συναντήσετε τον πελάτη πρόσωπο με πρόσωπο.
  ·Νέα ενημέρωση συλλογής σχεδίου και ύφους για τον πελάτη.
  ·Δίνοντας τις άκρες για τους αρχαρίους για Microblading μόνιμο Makeup.

   

 • Ε & Α

  Guangzhou FMall Tattoo Cosmetics Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με ο πιό σύντομα εάν ενδιαφέρεστε για οποιαδήποτε από τα προϊόντα μας. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις μακροπρόθεσμες επιχειρησιακές σχέσεις με τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.
  Καλωσορίστε για να μας επισκεφτείτε.

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou FMall Tattoo Cosmetics Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Kingtin Lee

Τηλ.:: +8613570139789

Φαξ: 86-020-31213309

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)