Αρχική Σελίδα

Guangzhou FMall Tattoo Cosmetics Co., Ltd

Εταιρικό Προφίλ

Είμαστε Co. καλλυντικών δερματοστιξιών Guangzhou FMall, Ltd.s που βρίσκεται στο δραστήριο

και όμορφη διεθνής μητρόπολη - Guangzhou.

 

Η αποστολή μας στη δερματοστιξία Fmall είναι να φροντίσει για τους πελάτες μας με με συνέπεια να προσφέρει το πολύ καλύτερο των υπηρεσιών, των προϊόντων και οι ίδιοί μας. Η ευθύνη μας είναι στην άνοδο, ενισχύει και εκπαιδεύει όλων που εισάγουν. Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

 

Είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής των μόνιμων προϊόντων makeup και έμπορος ειδικευμένος στην έρευνα, να αναπτυχθούμε, την παραγωγή, την πώληση και τις κατασκευές εμπορικών σημάτων και έχουμε επίσης την ανάπτυξη και την παραγωγή της δερματοστιξίας και του μόνιμου makeup, συμπεριλαμβανομένης της δερματοστιξίας και των μόνιμων μηχανών makeup, των needling μηχανών μικροϋπολογιστών derma, της αρχικής εισαγόμενης μόνιμης χρωστικής ουσίας makeup, της μόνιμης ψηφιακής μάνδρας makeup, των βελόνων Microblading, της βελόνας κασετών, της χειρωνακτικής μάνδρας και άλλων εξαρτημάτων δερματοστιξιών.

Της ACC εμπορικών σημάτων τα προϊόντα χρωστικών ουσιών «Fmall,» και το μόνιμο makeup μας έχουν εξαχθεί σε όλο τον κόσμο, οι όλοι πελάτες μας εκτιμούν ιδιαίτερα τα προϊόντα μας, ευχαριστίες για τους για να αναπτύξουν τα μέρη των αγορών για τα προϊόντα μας.

 

Η ομάδα μας αφιέρωσε για το δόσιμο σας της καλύτερης εμπειρίας εξυπηρέτησης πελατών και των καλύτερων εργαλείων για να δημιουργήσει την καλλυντική τέχνη σας οπουδήποτε και να ζείτε!

Μπορούμε να σας προσφέρουμε την έγκυρη ναυτιλία και τα σαφή ποσοστά εξαρτώνται από τη διαταγμένη ποσότητά σας και προορισμός, μπορούμε να φθάσουμε σε σας όπου πάντα είστε.

Δεχόμαστε το cOem, υπηρεσία ODM.

Οποιαδήποτε έρευνα θα απαντηθεί μέσα σε 24 ώρες.

οποιοδήποτε ερωτήσεις ή Advices για Microblading και μόνιμο Makeup είναι συνήθως ευπρόσδεκτες.Το εργοστάσιό μας είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιό προηγμένες επιχειρήσεις που παράγουν τις μόνιμες μεθόδους makeup που εισάγονται από το ερευνητικό προσωπικό του εργοστασίου μας, η επιχείρηση μπορεί όχι μόνο να παρέχει υψηλό - ποιοτικά προϊόντα που μπορούν σίγουρα να καταστήσουν τους πελάτες ικανοποιώ? αλλά μπορούν επίσης να έρθουν επάνω σε περισσότερα νέα προϊόντα σύμφωνα με την ανάγκη των πελατών. Όλα τα προϊόντα είναι εγγυημένα για να είναι της υψηλής - ποιότητα επειδή αποτελούνται από υψηλό - ποιότητας του σχεδίου παραγωγής. Χρησιμοποιώντας τις τέλειες και επιστημονικές ποιοτικές προσεγγίσεις και τον προηγμένο εξοπλισμό ποιοτικής επιθεώρησης, η επιχείρησή μας έχει το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του ISO.

Η ποιότητά μας είναι πρώτη προτεραιότητα! Έχουμε τον επιθεωρητή για να ακολουθήσουμε τη διαταγή από την αρχή στο τέλος. Επιθεωρούμε το προϊόν μας ένα προς ένα προτού η συσκευασία και η ναυτιλία για να σιγουρευτούν τα προϊόντα να αυτό που διατάζετε και σε καλή κατάσταση. Έχουμε δοκιμάσει τα μέλη προσωπικού ποιοτικής διαχείρισης προκειμένου να συνεχιστεί η παραγωγή υψηλή - ποιοτικά προϊόντα, τα όλα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και εκτιμώνται πολύ σε ποικίλες διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο.


Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με ο πιό σύντομα εάν ενδιαφέρεστε για οποιαδήποτε από τα προϊόντα μας. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις μακροπρόθεσμες επιχειρησιακές σχέσεις με τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.
Καλωσορίστε για να μας επισκεφτείτε.

Κίνα Guangzhou FMall Tattoo Cosmetics Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Guangzhou FMall Tattoo Cosmetics Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Guangzhou FMall Tattoo Cosmetics Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το εργοστάσιό μας είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιό προηγμένες επιχειρήσεις που παράγουν τις μόνιμες μεθόδους makeup που εισάγονται από το ερευνητικό προσωπικό του εργοστασίου μας, η επιχείρηση μπορεί όχι μόνο να παρέχει υψηλό - ποιοτικά προϊόντα που μπορούν σίγουρα να καταστήσουν τους πελάτες ικανοποιώ? αλλά μπορούν επίσης να έρθουν επάνω σε περισσότερα νέα προϊόντα σύμφωνα με την ανάγκη των πελατών. Όλα τα προϊόντα είναι εγγυημένα για να είναι της υψηλής - ποιότητα επειδή αποτελούνται από υψηλό - ποιότητας του σχεδίου παραγωγής. Χρησιμοποιώντας τις τέλειες και επιστημονικές ποιοτικές προσεγγίσεις και τον προηγμένο εξοπλισμό ποιοτικής επιθεώρησης, η επιχείρησή μας έχει το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του ISO.

Κίνα Guangzhou FMall Tattoo Cosmetics Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Guangzhou FMall Tattoo Cosmetics Co., Ltd
Guangzhou FMall Tattoo Cosmetics Co., Ltd
Guangzhou FMall Tattoo Cosmetics Co., Ltd
Guangzhou FMall Tattoo Cosmetics Co., Ltd
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Είδος Επιχείρησης

Εξαγωγή pc : < 10%